Završena Elektrifikacija

U prisustvu predstavnika Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, gradonačelnik grada Leskovca dr Goran Cvetanović, zvanično je pustio u rad elektro mrežu visokog i niskog napona koja je izgrađena u okviru projekta "Rehabilitacija sistema za navodnjavanje" u I.D.R. projektu "Elektrifikacija polja".

Stanovi su naša kuća

Počeo petogodišnji program Stanovi su naša kuća. Potpisani sporazumi o saradnji sa partnerima i otvoren Javni poziv za finansiranje uređenja stambenih zgrada.

Smanjenje siromaštva

U kabinetu gradonačelnika Grada Leskovca potpisan je Ugovor o saradnji Grada i nemačke organizacije Help na projektu "Smanjenje siromaštva i unapređenje mogućnosti zapošljavanja marginalizovanih i ugroženih grupa stanovništva sa fokusom na Romnjkinje u Srbiji".

Reciklaža elektronskog otpada

Razvoj savremenog društva doveo je do munjevitog razvoja i sve veće zastupljenosti električnih uređaja u svakodnevnom životu. Oni se nalaze svuda oko nas, brzo im se unapređuju performance, sve češće se menjaju, pa automatski sve veći broj ovih uređaja spontano postaje zastarela oprema koja se više nikada neće koristiti.

Unapređenje verskog turizma

Šestog jula 2014. godine gradonačelnik Leskovca, doktor Goran Cvetanović, predao je na korišćenje igumanu manastira Sveti Jovan u Jašunji, protosinđelu Joanikiju Đukniću pomoćni objekat.