Dani kruške - Vučje 2016.

    Manifestacija "Dani kruške - Vučje 2016", održaće se 26. avgusta 2016. godine. Pripreme za festival se privode kraju a organizatori očekuju prisustvo brojnih proizvođača, prerađivača i ljubitelja  kruške i proizvoda od kruške.

Grad Leskovac kao primer dobre prakse

    Predstavnici GIZ - YEP (Podsticanje zapošljavanje mladih) projekta Danica Belić i Irma Lutovac, predstavnici ALER-a, direktor Bojan Tojaga sa saradnicima, koordinator Kancelarije za mlade Aleksandar Stojanović, predstavnici Saveta za zapošljavanje grada Leskovca na čelu sa predsednikom Nebojšom Dimitrijevićem i direktor NSZ, filijala Leskovac, Dejan Stanković, održali su radni sastanak na temu zapošljavanje mladih. Radni sastanak je održan 25.avgusta 2016. godine u sali Gradskog veća.

Izgrađena zaštitna ograda oko škole u Šarlincu

Radovi na izgradnji zaštitne ograde oko četvorogodišnje osnovne škole u Šarlincu su završeni dve nedelje pre ugovorom predviđenog roka. Škola u Šarlincu je izdvojeno odelenje matične Osnovne škole "Branko Radičević" iz Brestovca. U njoj nastavu pohađa šezdesetak đaka u četiri odelenja.