Anketiranje privrednika

U periodu od 12.10.2017.godine do 25.11.2017.godine, Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj obilazilo je privrednike koji posluju na teritoriji grada Leskovca. U ovom periodu kontaktirano je 325 privrednika, i anketirano njih 180.

Anketirana su mikro, mala i srednja preduzeća iz oblasiti drvne industrije, tekstila, prerađivačke industrije, uslužne delatnosti itd koji su želeli da daju odgovore na pitanja sadržana u Upitniku ua privrednike koje je izradilo Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj.
 
Cilj anketiranja je da se dobiju podaci o potrebama, mišljenju, problemima i stavovima lokalne poslovne zajednice, kao predlozi na koji način lokalna samouprava može da reši njihove probleme i olakša njihovo poslovanje koje je u nadležnosti lokalne samouprave.
 
Nakon anketiranja poslodavaca Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj uradiće analizu, dok će rezultati analize biće prezentovani na sastanku privrednika koji će se održati krajem decembra meseca ove godine.