Kako smanjiti nezaposlenost mladih

U organizaciji Agencije za lokalni ekonomski razvoj i Beogradskog fonda za političku izuzetnost u Leskovcu je, 7.oktobra 2015. godine, održan okrugli sto koji se bavio temom smanjenja nezaposlenosti sa posebnim osvrtom na zapošljavanje mladih.

Manje nezaposlenih uz pomoć malih preduzeća

U organizaciji Agencije za lokalni ekonomski razvoj gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović, posetio je nekoliko privatnih preduzeća iz oblasti drvoprerađivačke industrije:"Beli bor " iz naselja Ančiki, "Bebi snovi" i "Tranzit-komerc" i ovom prilikom se upoznao sa poslovanjem ovih preduzeća i eventualnim problemima u radu.

Sajam "Zdravo, domaće, prirodno"

Danas je u Zaječaru zvanično otvoren četvrti po redu međunarodni sajam ”Zdravo,domaće, prirodno”. Sajam je otvorio dr Vlado Kovačević, savetnik u Ministarstvu poljoprivrede uz prisustvo zvaničnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Grčke, Slovenije i Rumunije.

„Aktiviraj se“

Аgеnciја zа lоkаlni еkоnоmski rаzvој - Каncеlаriја zа mlаdе је 01.oktobra 2015.gоdinеu prostorijama Omladinskog klubа uLeskovcu, pоtpisаlаugоvоrе sаpredstavnicima udruženja mladih koji su pozitivno ocenjeni na konkursu za finansiranje omladinskih projekata "Aktiviraj se".